Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   01:43
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
Una pancarta en una finestra
06/07/2024 | 10:50
SOS Sóller surt al balcó
saveu.cat

Atenent la crida realitzada per SOS Sóller, desenes de balcons i finestres han esdevingut des d'avui en la plataforma de protesta dels ciutadans contra la saturació turística i de trànsit que pateix el municipi.

D'aquesta manera molts ciutadans de Sóller canalitzen el malestar amb els problemes derivats de la gran afluència de visitants que registra el municipi durant la temporada turística, un problema que comporta saturació de carrers i places, congestió de trànsit i greus problemes d'aparcament.

A partir de tota aquesta problemàtica, fa poc va néixer la plataforma SOS Sóller que des d'avui exterioritza el malestar en una primera campanya ciutadana que ha posat en marxa. Per aquesta raó va fer una crida a la ciutadania perquè pengin a finestres i balcons pancartes amb el lema “SOS Sóller”.

Per aquesta raó, des d'avui a balcons i finestres d'habitatges situats a Sóller i el Port hi pengen pancartes amb el nom de la plataforma i, algunes, amb lemes reivindicatius.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a