Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   01:39
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
Una carterista actuant a Sa Torre
08/07/2024 | 09:00
Denuncien falta de mitjans contra els carteristes
saveu.cat

Cridar a Esporles perquè enviïn una unitat. Aquesta és la resposta que va rebre un ciutadà que va contactar amb la Guàrdia Civil dissabte passat per demanar la presència d’agents per combatre els carteristes que en aquells moments estaven actuant al voltant de la plaça de Sa Torre. Un fet que ha suscitat malestar entre els residents i comerciants del Port que denuncien falta de presència d’agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local per lluitar contra la xacra dels lladres de carteres.

Segons ha explicat un veïnat de Sa Torre, a les 13:30 hores de dissabte va contactar amb la Guàrdia Civil per alertar de la presència de quatre carteristes a la zona. Segons ha explicat, la resposta que va rebre és que contactàs amb la Guàrdia Civil d’Esporles perquè aquell dia a partir de les 14 hores no hi havia patrulla disponible a Sóller. Com a alternativa, li proposaren cridar a la Policia Local.

Els afectats han assegurat que “aquesta situació no és normal” i ha reclamat “major presència policial” per combatre l’onada de robatoris que aquest estiu s’estan cometent al Port amb els turistes com a principals víctimes.

Per si no fos poc, el denunciant assevera que els carteristes que els veïnats varen identificar, tornaren a la zona tan sols dues hores després havent-se canviat de roba per “intentar despistar” i no aixecar sospites entre els residents que vigilen per combatre la seva presència.

Apunten que aquests lladres no sols actuen a Sa Torre o pel passeig del Través de la primera línia del Port, sinó que també ja baixen fins a la platja del Mònaco per intentar sostreure carteres als banyistes.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a