Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   01:34
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
Un llençol amb la inscripció
06/07/2024 | 09:00
Arranca la protesta de SOS Sóller
saveu.cat

La plataforma ciutadana SOS Sóller ha convocat a partir d'avui una “llençolada” instant la ciutadania a col·locar llençols i cartells a finestres i balcons amb el nom de la nova entitat. Amb aquesta acció, a més de donar-se a conèixer, la plataforma vol pressionar les autoritats perquè duguin a terme noves mesures encaminades a reduir la saturació del trànsit per l’interior del nucli urbà del municipi.

L’acció reivindicativa es posarà en marxa a partir d’aquest dissabte amb la finalitat de continuar les accions de protesta davant la saturació que pateix Sóller durant la temporada turística. L’entitat exigeix mesures concretes per limitar l’accés de vehicles a l’interior del nucli urbà del municipi, entre d’altres reivindicacions.

Precisament la setmana passada aquesta plataforma va celebrar una assemblea per valorar les accions que fins ara ha posat en pràctica l’Ajuntament per atendre les seves principals demandes. En aquesta reunió, els membres de SOS Sóller varen considerar les mesures aplicades fins ara com a insuficients i varen exigir que l’Ajuntament posi en pràctica accions concretes que serveixin per limitar de forma real l’accés de vehicles forans a l’interior del municipi.

 Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a