Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   00:51
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
L'aparcament de Can Cera
05/07/2024 | 15:00
Can Cera serà regulat amb ORA
saveu.cat

Estacionar els vehicles en els nous aparcaments que ha creat l’Ajuntament de Sóller no serà gratis. Ni tampoc als que preveu crear en breu.

El municipi aplicarà l’ORA a totes les places dels estacionaments de Can Cera i de la rotonda del túnel de Sa Mola amb la finalitat de rescabalar, maldament sigui en una part, el cost del lloguer d’aquests terrenys.

El regidor de Governació, Carlos Darder, ha explicat que l’empresa municipal que gestiona el servei d’ORA, Sóller 2010, està a l’espera d’adquirir nous parquímetres que instal.larà a les entrades dels aparcaments.

D’aquesta manera, els estacionaments dins els dos terrenys passarà a ser de pagament, a l’igual que als aparcaments que s’habilitaran a la carretera del desviament i que properament seran adequats per acollir els vehicles. Per altra banda, Darder ha explicat que, en el cas de l’aparcament de Can Cera, una part del recinte quedarà limitat als residents.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a