Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   03:06
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
Una vista de la zona de s'Illeta
05/07/2024 | 09:48
Sóller insistirà en la reserva marina
saveu.cat

L’Ajuntament de Sóller aprovarà la propera setmana una declaració institucional promoguda per Més per Sóller en la que instarà a les administracions supramunicipals crear la reserva marina de la Serra de Tramuntana.
Es tracta d’una iniciativa amb la que el municipi refermarà la seva intenció de donar suport a la creació d’una zona protegida marítima que abarcarà els municipis de Sóller i Escorca.

En el marc d’aquesta reivindicació, el conseller d’Agricultura, Joan Simonet, va reclamar divendres a la secretària general de Pesca del Ministeri d’Agricultura, Isabel Artime, la creació de la reserva marina de la Serra de Tramuntana. “Hem insistit en el fet que s’impulsi la creació de la reserva marina de la serra de Tramuntana, una nova reserva que seria íntegrament dins aigües exteriors. També hem reclamat ampliar amb aigües exteriors les reserves marines de Tagomago, Bledes i del Baix Fondo, amb l’objectiu de tenir una millor protecció d’aquestes zones marines. En aquest cas, el Govern es compromet a assumir les tasques de vigilància i control”, va manifestar Simonet.

La reserva marina de la Serra preveu protegir 5.000 hectàrees de mar entre s’Illeta i el Morro den Llobera, a Escorca.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a