Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   03:03
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
Captura de pantalla de l'app situada damunt Sóller
04/07/2024 | 15:25
Una app permet fondejar sense danyar la posidònia
saveu.cat

L'aplicació per a mòbils "Projecte posidònia" ha ampliat el seu radi d'acció i des d'ara permet visualitzar la costa de les Illes Balears permetent als seus usuaris poder fondejar sense posar en perill les praderies de posidònia.

La inclusió de la cartografia de les Illes Balears permet estrendre l'ús de l'app a l'arxipèlag, al temps que contribueix a "sensibilitzar i desenvolupar bones pràctiques" per part dels usuaris nàutics que transitat per les costes de les Balears, "facilitant la protecció de la biodiversitat que habita en els seus fons". L'aplicació ha estat desenvolupada amb la col.laboració del Govern balear.

El seu ús és molt senzill i a través de la geolocalització permet situar als usuaris nàutics a la costa de balears, on hi ha traçades traçades les praderies de la posidònia. Aquest és el cas de la del Port de Sóller, on clarament es mostren els punts on hi creix un espècie protegida i vital per a la biodiversitat de la mar.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a