Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   03:03
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
La catenària rompuda a Son Reus
03/07/2024 | 08:50
Sóller queda avui sense trens
saveu.cat

La col.lisió d'un camió contra la catenària elèctrica del Ferrocarril deixarà avui Sóller sense servei de trens. Els fets s'han produït aquesta nit passada al pas a nivell situat a l'altura de Son Reus, al terme municipal de Palma.

Segons pareix, un vehicle de grans dimensions ha travessat la via i durant el seu pas ha enganxat els fils que serveixen per proveir d'electricitat els combois ferroviaris. La força d'arrossegament dels vehicles ha romput els fils de coure i ha danyat algunes instal.lacions de la catenària, han explicat fonts de l'empresa.

El Ferrocarril investigarà quin vehicle ha provocat els danys al cablejat aeri, donat que els fets han estat descoberts avui dematí. Per poder-ho fer, l'empresa disposa d'un circuit de videocàmeres que permetrà aclarir com s'ha produït l'incident, han informat.

En el moment en què s'ha produït l'impacte del vehicle contra la catenària els fils elèctrics estaven desconnectats de l'electricitat, ja que s'ha produït en unes hores en les que no hi ha serveis ferroviaris.

La companyia ha informat que durant la jornada d'avui romandrà suspès el servei de trens entre Sóller i Palma amb motiu dels treballs de reparació de la línia elèctrica danyada.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a