Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   02:00
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
La temperatura ha caigut de cop 8 graus.
01/07/2024 | 13:19
Cinquanta litres en mitja hora
J.M./G.M.

Una sobtada tempesta ha deixat avui dematí en poc més de mitja hora un registre que en diversos punts del nucli urbà de Sóller ha arribat als 45 litres de precipitació i en algun fins i tot als 50.

La pluja ha arribat a les 12 del migdia de forma sobtada i amb un aiguat molt abundant. La precipitació ha arribat amb una gran intensitat i ha aguantat durant aproximadament mitja hora d'aquesta manera. L'aiguat ha sorprès moltíssima gent que, en aquella hora, era al carrer. També els turistes s'han vist sorpresos per la tempesta. Els carrers s'han buidat i les terrasses de bars i restaurants han quedat inoperatives.

La temperatura ha patit una caiguda sobtada de fins a 8 graus i el dia lluminós s'ha convertit en una jornada tapada, per la qual cosa alguns vehicles fins i tot han encès els seus llums per millorar la visibilitat.

Fins ara no es té coneixença de danys importants, tot i que sí que s'han produït inundacions lleus.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a