Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   13:10
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Un moment de l'extinció de l'incendi.
07/06/2024 | 12:56
Foc al torrent de Fornalutx
G.M.

Diverses brigades de l'Institut Balear de la Natura (IBANAT), ajudades pels Bombers de Mallorca, són a punt d'extingir totalment un incendi que s'ha produït avui dematí en un hort proper al torrent de Fornalutx, on s'hi estava realitzant una crema de restes vegetals.

El foc s'ha estès i ha afectat l'interior del torrent de Fornalutx, alguns metres més amunt del pont de Can Rave, i les canyes del seu interior han pres. En aquest moment s'han generat flames de gran alçada i fum que era visible des de tota la vall. La ràpida intervenció de les brigades d'IBANAT i dels Bombers de Mallorca ha evitat que el foc afectàs l'altre marge del torrent, i també que s'estengués més amunt per dins el llit del otrrent o cap a altres horts.

Sóller es troba avui en plena onada de calor. La temperatura ha arribat als 32'5 graus i la humitat és tan sols del 26%. La Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Natural ha declarat per avui alerta foc 4 (alerta vermella) en el conjunt de la Serra de Tramuntana. Per aquest motiu s'ha prohibit l'ús de foc en àrees forestals, emperò no dins els horts.

El tall del camí del Murterar a causa dels treballs d'extinció de l'incendi estan afectant negativament al trànsit de vehicles a tota la ciutat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a