Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   13:04
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Una d'elles s'ubicarŕ en el creuer de la carretera de Deiŕ.
07/06/2024 | 11:58
Quatre rotondes més a desviació
J.M.

El Consell de Mallorca preveu presentar aviat el projecte de reforma de la carretera del desviament que, entre d’altres aspectes, preveu la creació de fins a quatre noves rotondes en el tram comprès entre Can Repic i el Monument.

Segons han explicat fonts consultades, les rotondes s’ubicaran a punts on actualment hi ha creuers amb altres vies urbanes. La seva finalitat és incrementar la seguretat dels usuaris i facilitar el trànsit peatonal per anar d’un costat a l’altra de la carretera.

Una de les rotondes previstes s’ubica al creuer entre la carretera i el camí de Son Pons. Una segona s’ubicaria a l’encreuament amb el carrer del Capità Angelats i el camí de la Costa den Llorenç; la tercera s’ubicaria al punt on el camí del Camp Llarg es troba amb la carretera i, la quarta, al creuer entre el desviament i la carretera de Deià (Son Puça).

El projecte de reforma preveu dotar la carretera de sistema d’il.luminació al llarg de tot el seu recorregut, reestructurar l’amplada dels carrils i habilitar una via peatonal i per a bicicletes, el que permetrà donar continuïtat al carril bici.

El Consell de Mallorca confia en poder licitar les obres al llarg dels propers mesos d’estiu sempre que els projectes que ara està pràcticament llest obtenguin el beneplàcit de les Cases de la Vila.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a