Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   11:35
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Els membres del govern municipal
05/06/2024 | 15:51
Andrea Pomar, nova tinent de batle
saveu.cat

L'equip de govern municipal ha celebrat la primera reunió de la comissió de govern després de la fractura amb Seny que es va materialitzar la setmana passada. Els membres de l'equip de govern han participat avui a la primera junta que s'ha duit a terme després de la reestructuració de les àrees de govern en la que regidors del PP agafen protagonisme.

És el cas d'Andrea Pomar, titular de les àrees d'Hisenda i Educació, que passa a ser tercera tinent de batle de l'Ajuntament. La regidora cobreix el buit que va deixar Sebastià Aguiló.

El batle de Sóller, Miquel Nadal, va rubricar ahir el decret de distribució de tasques entre els membres del seu gabinet. Així, es  reforcen Mar Castañer, Biel Barceló, Antònia Frau, Llum Castañer i Juan Antonio Lorente, que assumeixen les tasques que fins fa uns dies gestionaven els dos regidors del partit municipalista.

El govern municipal es sustenta amb un pacte entre el PP i el regidor no adscrit Josep Porcel, regidor que manté les atribucions en matèria de mobilitat i desenvolupament local.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a