Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   11:41
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
La senyalització passarà a ser fixa
27/05/2024 | 15:49
Biniaraix, blindat per als residents
saveu.cat

L'Ajuntament de Sóller canviarà la senyalització existent a l'accés a Biniaraix per convertir en permanent la limitació de l'accés al llogaret, de manera que tan aviat es col.loquin els indicadors l'entrada al llogaret quedarà limitada als residents de Sóller i als vehicles de serveis.

El regidor de Governació, Carlos Darder, ha informat avui d'una bateria d'actuacions que durà a terme el municipi amb la finalitat de posar ordre al trànsit i l'aparcament al llogaret.

Així, la primera mesura que es materialitzarà aquests dies serà la de fer fixa la senyalització que prohibeix l'accés al llogaret des del carrer d'Ozones. La mesura vendrà acompanya per un reforç de la vigilància policial amb la finalitat de multar aquells conductors que es botin la senyalització.

Les mesures s'aplicaran des de principis de juny i també comportarà que els titulars d'habitatges de lloguer vacacional disposin d'un màxim de  tres autoritzacions per vivenda perquè els seus clients puguin estacionar els vehicles de lloguer a Biniaraix. Per als conductors que no són de Sóller, s'ha fixat l'obigació de notificar-ho a la Policia abans d'accedir al llogaret.

Aquestes mesures varen ser proposades divendres a la reunió que varen mantenir els veïnats del llogaret amb representants de les Cases de la Vila per abordar la problemàtica de la circulació.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a