Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 3 de maig de 2024   |   21:48
 
Enquesta  
Creus que sobra pólvora en el Firó?


No
 
David Maties i la finalista Victòria Pou.
22/04/2024 | 08:53
David Maties, el millor pa amb oli del món
G.M.

Per segon any consecutiu el que es considera el millor pa amb oli del món té creador solleric. David Maties, el cuiner del restaurant Can Lluís ha estat guardonat aquest cap de setmana per haver confeccionat el millor pa amb oli en el concurs organitzat conjuntament per Olives Rosselló, Oli Balle i Son Mesquidassa.

Es dona la circumstància que la sollerica Victòria Pou és la tercera classificada i que l'any passat el concurs el va guanyar el també solleric Guillem Reynés.

David Maties va presentar un pa amb oli de carxofes confitades, papada de porc negre i una salsa romesco. Davant aquest plat, el jurat integrat per Joan Ramis, gerent d’Olives Rosselló i Oli Balle; Juan Alcaide, gerent de Son Mesquidassa; Guillem Reynés, guanyador de l’edició anterior; i el cantautor vilafranquer Tomeu Penya, no varen dubtar en concedir-li el reconeixement.

El concurs es va dur a terme a la finca de Son Mesquidassa, a Manacor, i va reunir 15 finalistes.



Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a