Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 1 de març de 2024   |   11:38
 
Enquesta  
S'ha de prohibir la construcció de noves piscines donada l'actual situació de canvi climàtic i de manca d'aigua?


No
 
El tren sobre els Cinc Ponts
05/12/2023 | 15:44
El Tren entra en vacances des de dilluns
saveu.cat

El Ferrocarril de Sóller farà una aturada en la seva activitat a partir de dilluns que ve, 11 de desembre, amb motiu de la millora de les seves instal·lacions i reprendrà de nou els seus serveis a principis del mes de febrer de 2024.

Per tant, aquesta setmana, amb dos dies festius, serà l'última en què serà possible viatjar a l'històric ferrocarril des de Palma fins a Sóller fins a la represa del servei, ja dins el proper any. El tramvia seguirà cobrint els seus serveis.

Durant aquest es durà a terme la millora de les zones de vies més deteriorades, cosa que proporcionarà un progrés considerable quant a seguretat i menor desgast del material rodant, ha informat la companyia a través d'un comunicat. Durant aquesta aturada també hi haurà una gran activitat als tallers, ja que la companyia aprofitarà per posar a punt totes les seves locomotores i vagons.

El president del Ferrocarril de Sóller, Óscar Mayol, ha informat que estan duent a terme obres de manteniment “per preservar en bon estat la via”.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a