Dissabte, 27 de juliol de 2024   |   15:36

Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?

L'entrenador de l'equip, Toni Sánchez.
27/11/2023 | 09:36
Arriba la segona victòria del curs
SaVeu

El C.F. Sóller va sumar ahir la segona victòria de la temporada. Ho va aconseguir davant un Mercadal de la zona mitja-alta de la classificació en un partit resolt amb els gols anotats a la primera part.

Els de la vall rebien un Mercadal que encadenava quatre jornades consecutives sense perdre. Però eren conscients que la fortalesa de Can Maiol s'havia d'aprofitar per donar algun tipus d'ensurt als visitants. I així va ser.

El partit va començar amb un equip menorquí dominador. Els visitants no volien donar opcions als sollerics i sortiren forts. Tengueren presència davant la porteria de Facundo Monetti, però no estaren encertats a l'hora de materialitzar alguna de les aproximacions. En aquest sentit, els de la vall anaren despertant i en el minut 25 Marcos Plomer obria el marcador aprofitant una errada del Mercadal.

L'1-0 va deixar tocats als visitants que acusaren aquest gol. En canvi, els sollerics es mostraven de cada vegada més confiats en la seva feina. I just abans del descans, als voltants del minut 43, una falta lateral va ser rematada per Raúl Aguilar per fer pujar el 2-0 al marcador.

La segona part començava amb una diferència de dos gols a favor dels sollerics. Però en la ment de tothom hi planejava la remuntada del Felanitx de només una setmana abans.

En aquest segon temps el Mercadal es va fer amb el domini i amb el control del partit. El Sóller esperava al darrera amb les línies molt juntes i sense concedir espais. Els menorquins tengueren alguna aproximació. Però els minuts anaven passant a favor del Sóller.

Tot i això, en el minut 87 arribà el 2-1. Semblava que ja era tard. Però en la ment de tothom tornaren a aparèixer els fantasmes de Felanitx. Així i tot, els sollerics gestionaren aquests minuts a la perfecció i el partit va acabar amb la confirmació de la victòria.

D'aquesta manera, els sollerics es situen a dos punts de les places de salvació després d'haver sumat quatre dels darrers sis punts en joc. La setmana que ve, nova oportunitat de puntuar al terreny de joc del cuer Ínter Manacor que només ha sumat tres punts en tota la lliga.