Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 1 de març de 2024   |   12:54
 
Enquesta  
S'ha de prohibir la construcció de noves piscines donada l'actual situació de canvi climàtic i de manca d'aigua?


No
 
Residus abandonats a l'estranger
22/11/2023 | 15:47
Sanció exemplar per tirar voluminosos
saveu.cat

Els titulars d'un restaurant ubicat al centre de Sóller hauran de fer front a dues sancions que sumaran més de mil euros després d'haver estat enxampats abandonant residus voluminosos al costat del contenidor del fems. A la vegada, els agents, que han acudit a l'establiment després de rebre un avís veïnal, han corroborat que disposava de més ocupació de la via pública de la que realment té concedida.

Els fets s'han produït avui dematí gràcies a la col.laboració ciutadana. Segons pareix, els titulars d'un restaurant de cuina ètnica ubicat al carrer de la Romaguera han abandonat al costat del contenidor restes de la vaixella, mobiliari, elements decoratius i peces de la cuina al costat del contenidor del fems que tenen a pocs metres. Després de rebre l'avís, la Policia s'ha desplaçat al lloc corroborant els fets i, després de realitzar una inspecció, han constatat que l'establiment disposava de sis taules a l'exterior quan en realitat només en podia tenir dues. De la mateixa manera, també disposava de setze cadires quan té permís per col.locar-ne la meitat.

Segons ha explicat el regidor de Governació, Carlos Darder, els agents policials han aixecat acta dels fets que properament donaran peu a dues sancions que conjuntament superaran els mil euros. El regidor ha agraït la col.laboració ciutadana i ha animat als sollerics a denunciar davant la Policia fets com els que han acorregut avui dematí per tal de multar els infractors que es dediquen a abandonar residus voluminosos a la via pública.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a