Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   01:14
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
La façana de l'edifici principal del Victòria.
18/11/2023 | 09:00
Negociació pel Victòria
SaVeu

L’Ajuntament de Sóller i la Parròquia de Sant Bartomeu negocien el possible traspàs de la gestió del teatre parroquial Victòria perquè el municipi es faci càrrec del seu dia a dia. Les dues parts han mantengut una trobada per tal d’abordar la possible cessió d’ús d’un edifici que actualment està gestionat per la comunitat religiosa.

El batle de Sóller, Miquel Nadal (PP), ha reconegut que estan entaulades les negociacions entre les dues parts, però ha reconegut que “fins ara no hem arribat a cap acord”. De la mateixa manera s’ha postul.lat el rector de Sóller, Eugeni Rodríguez, que mesos enrere ja va manifestar a través d’aquest setmanari la voluntat de traspassar la gestió del recinte parroquial a les Cases de la Vila. En aquest sentit, tant Nadal com Rodríguez han coincidit en explicar que amb el tancament de Ses Escolàpies per reformes s’ha incrementat l’activitat en el centre parroquial, on s’hi han instal.lat diversos grups i entitats de forma temporal. La mundança ha comportat un increment de feina pels responsables parroquials, que entenen que la gestió del teatre hauria de recaure sobre l’Ajuntament, que és la institució que hi realitza major nombre d’activitats i ha propiciat la mudança temporal d’entitats procedents de Ses Escolàpies.

El batle ha explicat que confien mantenir noves trobades amb els responsables parroquials per tal d’explorar la possibilitat que el municipi assumesqui la gestió del teatre situat al carrer de la Victòria.

A més de les entitats que habitualment venen fent ús del centre parroquial, com ara Es Rebost, en els darrers mesos s’hi han instal.lat unitats dels Escoltes així com diversos grups de música que utilitzen les seves instal.lacions per als assaigs. El rector ha reconegut que actualment el centre està molt dinamitzat però li ha suposat una càrrega extra de feina.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a