Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 11 de desembre de 2023   |   19:14
 
Enquesta  
Quin temps ha d’obrir l’Ajuntament la Torre Picada al públic?

Dues hores al mes
Un dia sencer al mes
Un dia per setmana
Dos dies per setmana
 
El panteó ruïnós està situat en el cementeri de Son Sang.
20/11/2023 | 08:00
El mal estat d’una tomba acaba a judici
SaVeu

Representants de l’Ajuntament han hagut de declarar en qualitat de testimonis davant un jutge que segueix una causa relacionada amb una tomba del cementeri en mal estat de conservació.

Un funcionari i un regidor de l’Ajuntament varen prestar declaració aquests dies en el procés cursat pels familiars d’un difunt, les restes del qual romanen en una sepultura que gestiona una empresa funerària. Però l’accés a la tomba no és possible degut al seu precari estat de conservació ja que la integritat del fosser es veuria compromesa.

Des de l’Ajuntament explicaren que es va aportar documentació municipal que acredita el mal estat de l’estructura del panteó situat al cementeri de Son Sang.

El plet en el que hi ha hagut d’intervenir l’Ajuntament en qualitat de testimoni és fruit de les discrepàcies existents entre els familiars del difunt i l’agència funerària que gestiona el panteó.

Quota del nínxol

Segons es va narrar en la vista oral, els familiars varen reclamar l’extracció de les restes del seu familiar, un encàrrec que no es va poder materialitzar degut al mal estat de conservació del panteó. Però, la funerària va seguir cobrant el lloguer del nínxol, un fet que va donar peu al procés judicial.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a