Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   02:38
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
L'entrada sense els indicadors de prohibició
15/11/2023 | 15:46
Isabel II deixa de ser d'accés restringit
saveu.cat

El carrer d'Isabel II ha deixat de ser via restringida d'entrada al casc urbà de Sóller des d'avui. La Policia ha retirat la senyalització que va instal.lar-se el passat mes de juliol en plena temporada turística amb la finalitat de reduir la saturació de trànsit del casc urbà.

Durant quatre mesos, l'accés per Isabel II ha estat limitat als vehicles de serveis i residents, per la qual cosa la resta de conductors havien d'accedir per Cetre per entrar al casc urbà. La mesura va ser ben rebuda amb la finalitat de restar trànsit al centre de Sóller durant la temporada alta d'estiu, donats els embotellaments que es varen registrar degut a la gran afluència de vehicles. 

Des d'avui l'entrada al casc urbà es pot fer per Isabel II sense cap tipus de restricció, perquè han estat retirats els dos indicadors de direcció prohibida que es varen instal.lar provisionalment.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a