Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 11 de desembre de 2023   |   07:25
 
Enquesta  
Quin temps ha d’obrir l’Ajuntament la Torre Picada al públic?

Dues hores al mes
Un dia sencer al mes
Un dia per setmana
Dos dies per setmana
 
Treballs que es realitzen a Gran Via, avui
26/09/2023 | 16:02
Un tram de Gran Via serà amb asfalt
saveu.cat

El tram del futur bulevard de la Gran Via entre la plaça d'Amèrica i el carrer del Noguerar tendrà el carril vehicular asfaltat en comptes d'un paviment de llambordes com la resta de l'avinguda.

El projecte que des d'ahir està executant l'Ajuntament contempla aquesta opció per ser econòmicament més viable ja que "els serveis tècnics varen haver d'ajustar-se al pressupost", el qual no era suficient com per incloure la col.locació de llambordes en el tram final de la Gran Via, ha explicat el regidor d'Infraestructures, Carlos Darder.

El tram que també es renovarà entre Can Dulce i la Plaça d'Amèrica sí preveu que el paviment del carril per a vehicles es pavimenti amb llambordes, per donar continuïtat al primer tram del carrer.

Des d'ahir l'Ajuntament està duent a terme una important inversió que supera els 450.000 euros en executar les fases 2 i 3 del projecte de conversió de l'avinguda de la Gran Via en un bulevard que tendrà un trànsit més pacificat i unes voreres més àmplies. El carril per a vehicles estarà delimitat per pilons.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a