Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 11 de desembre de 2023   |   07:21
 
Enquesta  
Quin temps ha d’obrir l’Ajuntament la Torre Picada al públic?

Dues hores al mes
Un dia sencer al mes
Un dia per setmana
Dos dies per setmana
 
Pere Andreo, amb el manifest, davant el teatre.
25/09/2023 | 18:33
"Apostam per una rehabilitació resolutiva"
G.M.

La Plataforma Defensora ja s'ha reunit amb tots els partits polítics amb representació municipal, avui s'ha presentat davant la premsa i aquesta mateixa setmana ho farà a la societat Defensora Sollerense. Integrada inicialment per Pere Andreo, Paula Nigorra i Joan Bernat adverteix que ha estat creada per "sumar", en cap cas per "cercar culpables" i amb l'objectiu principal de vetllar pel patrimoni públic municipal.

Aposten per una "reforma realista" del teatre Defensora Sollerense. Donen per enterrat el projecte Candilejas que va guanyar el concurs d'idees que s'estava duent a terme i proposen una rehabilitació menys ambiciosa i més resolutiva, que tengui en compte les necessitats del municipi de Sóller, "menys espectacular" del que es va proposar en un principi.

Avui que han començat les tasques d'apuntalament de la façana del teatre històric, adverteixen que és convenient conservar tots aquells elements que es localitzin durant el procés de desenrunat que puguin ser aprofitables per a la reconstrucció del teatre.

La Plataforma Defensora es donarà a conèixer mitjançant les xarxes socials i una taula informativa i vol anar ampliant-se. Es defineixen com una entitat apolítica i tenen el desig de perdurar més enllà de la rehabilitació del teatre, en tant que hi ha altre patrimoni públic i privat que també necessita una empenta per a la seva conservació. Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a