Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   02:36
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
Els operaris treballant, avui
25/09/2023 | 15:18
Inicien l'apuntalament de la façana
saveu.cat

Operaris d'una empresa contractada per l'Ajuntament han iniciat avui les feines per apuntalar la fatxada principal del Defensora Sollerense, el teatre que es va esfrondrar el passat 5 de setembre.

L'apuntalament consistirà en aixecar uns bastiments que disposaran d'uns contrapesos a la base que serviran per subjectar la paret. Una vegada que s'hagi completat aquest treball, el tram del carrer de Reial només serà transitable per als vianants, ja que l'estructura agafa bona part de la via pública. 

Els primers treballs que s'han realitzat avui han consistit en col.locar les bases de l'estructura que s'anirà aixecant en els propers dies.

Segons ha informat el regidor d'Infraestructures, Carlos Darder, a la base de l'estructura metàl.lica s'hi col.locaran 55 peces de formigó de 1.100 quilos cada una. D'aquesta manera, el contrapès de la façana pesarà 60 tones.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a