Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   11:28
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
L'avinguda de la Gran Via
21/09/2023 | 15:41
Gran Via entra en obres dilluns
saveu.cat

A partir de dilluns es posen en marxa les obres de remodelació de l'avinguda de la Gran Via per completar la seva conversió en un bulevard. Es realitzaran els treballs corresponents a la segona i tercera fase, de manera que abarcaran des de la zona propera al casal de Can Dulce fins al carrer del Noguerar.

Segons ha informat el regidor d'Infraestructures, Carlos Darder, durant els mesos d'obra, l'Ajuntament habilitarà un circuit provisional perquè els residents de la zona puguin accedir a l'aparcament públic que hi ha a la part alta de l'avinguda. Per poder-hi estacionar prèviament hauran d'obtenir una autorització especial que es tramitarà a les Cases de la Vila.

L'entrada i la sortida de l'aparcament es realitzarà pel carrer de la Rectoria, raó per la qual el trànsit estarà regulat amb semàfors en els dos extrems de la via. Per la seva banda, el carrer de Sa Mar passarà a ser de sentit descendent.

La inversió que destina l'Ajuntament a aquesta important obra d'embelliment apuja a gairebé 450.000 euros, ha assenyalat Darder.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a