Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 11 de desembre de 2023   |   06:12
 
Enquesta  
Quin temps ha d’obrir l’Ajuntament la Torre Picada al públic?

Dues hores al mes
Un dia sencer al mes
Un dia per setmana
Dos dies per setmana
 
Imatge de la seu del Museu Marítim
20/09/2023 | 15:46
El Museu Marítim seguirà al Port
saveu.cat

L'Ajuntament de Sóller no té intencions de reclamar el retorn de l'oratori de Santa Catalina d'Alexandria. Així ho ha assegurat avui el batle de Sóller, Miquel Nadal, que ha afirmat que la institució insular "està fent una bona feina" amb el Museu Marítim que hi ha instal.lat en aquest recinte.

El conveni de cessió de l'edifici municipal al Consell va expirar mesos enrere, però l'Ajuntament va acordar prorrogar-lo durant un any més per deixar, precisament, en mans del nou consistori la decisió de si recuperar l'edifici o bé mantenir la cessió al Consell que hi té instal.lada una de les seus del Museu Marítim de Mallorca.

El batle ha explicat que la recuperació de l'edifici implicaria una despesa afegida per a les Cases de la Vila en quan a manteniment i personal, per la qual cosa s'ha mostrat partidari que tan aviat venci l'actual contracte de cessió les dues parts renegociïn un allargament. Nadal ha apuntat que en aquesta negociació "per ventura es podran perfilar alguns detalls o incloure alguns canvis". L'anterior govern de Carles Simarro es va mostrar predisposat a recuperar la gestió de l'edifici i el museu.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a