Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 1 de març de 2024   |   16:13
 
Enquesta  
S'ha de prohibir la construcció de noves piscines donada l'actual situació de canvi climàtic i de manca d'aigua?


No
 
Imatge d'una cua a la carretera de Palma
18/09/2023 | 15:31
Nova jornada de col.lapse a les carreteres
saveu.cat

Les carreteres que conflueixen a la vall han registrat avui una nova jornada de col.lapse propiciat per l'elevat nombre de vehicles que circulaven en direcció a Sóller. Les retencions s'han registrat a la carretera de Palma, a la de Deià i també a la del Port.

Es tracta d'un fet que ja s'ha convertit en habitual durant l'estiu en les jornades en què el cel amenaça pluja. Aquesta situació genera que nombrosos turistes optin per desplaçar-se a Sóller, un fet que deriva en la saturació de les principals vies d'accés al municipi. 

Diversos conductors no han ocultat el seu malestar a través de les xarxes socials. Un d'ells ha explicat que ha tardat gairebé mitja hora per arribar des de Bunyola fins a Sóller, un altre que per anar de Sóller al Port ha tardat gairebé una hora i un altre, a mode l'exemple, que per anar de l'Horta a la zona del Convent ha necessitat gairebé mitja hora. Són només uns exemples del malestar de molts conductors que s'han vist atrapats amb les llargues retencions que s'han produït en la jornada de vull a les carreteres de la vall.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a