Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 11 de desembre de 2023   |   07:24
 
Enquesta  
Quin temps ha d’obrir l’Ajuntament la Torre Picada al públic?

Dues hores al mes
Un dia sencer al mes
Un dia per setmana
Dos dies per setmana
 
Galmés i el batle, davant una de les finestres de l'edifici esbucat.
15/09/2023 | 14:11
El Consell s'implica en la reconstrucció
saveu.cat

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, s'ha compromès a ajudar econòmicament la reconstrucció del teatre Defensora Sollerense que la setmana passada es va enfonsar després d'anys d'obres de rehabilitació.

Acompanyat pel batle, Miquel Nadal, i altres regidors de l'equip de govern municipal, el president de la institució insular ha visitat avui les ruïnes del teatre i ha adquirit el compromís que el Consell participarà econòmicament en la reconstrucció. L'ajuda econòmica es concretarà en el futur a mesura que es vagi coneixent el cost que suposarà tornar a aixecar el teatre que es va enfonsar.

Llorenç Galmés ha explicat in situ que volia conèixer “de primera mà” l'estat en què ha quedat el teatre i no ha dubtat de qualificar com a “desastre” i “episodi negre per a la cultura” l'esfondrament de l'edifici.

Per la seva banda, el batle Miquel Nadal ha reconegut que l'esfondrament del Defensora Sollerense “ha estat una passa enrere però ara ens toca mirar endavant” i per això ha reiterat “el nostre compromís per reconstruir-lo”.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a