Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   01:36
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
Antònia Roca i Llorenç Galmés
14/09/2023 | 15:23
El Consell s'interessa pel Defensora
saveu.cat

El president del Consell, Llorenç Galmés, té previst desplaçar-se demà fins a Sóller per visitar les ruïnes del teatre Defensora que la setmana passada es va esbucar. La institució insular ha mantengut durant la darrera setmana contactes amb l'Ajuntament per conèixer l'estat del teatre i les actuacions que preveu dur a terme per a la seva reconstrucció.

Fonts municipals han informat que el president de la institució insular ha manifestat la preocupació pels fets ocorreguts la setmana passada i que estudia diferents vies de col.laboració amb l'Ajuntament per tal de treure endavant la futura reconstrucció.

Aprofitant la seva visita a Sóller, el president del Consell passarà revista als treballs de millora del paviment dels camins del Murterar, Sa Figuera i Ses Argiles.

Precisament la vicepresidenta del Consell, Antònia Roca, va ser una de les darreres persones que tot just uns dies abans del sinistre va poder visitar l'interior del teatre acompanyat per una representació de les Cases de la Vila.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a