Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 18 de maig de 2024   |   08:30
 
Enquesta  
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?


No
 
La polèmica besada de Rubiales
13/09/2023 | 16:02
Seny descarta condemnar l'agressió
saveu.cat

Seny i Sentit ha estat l'únic partit del consistori de Sóller que ha evitat pronunciar-se públicament sobre la polèmica besada no consentida de Luis Rubiales, l'expresident de la Federació Espanyola de Futbol, a la jugadora Jenni Hermoso durant la celebració del Mundial. La resta de partits polítics representats en el consistori han recolzat una moció de condemna promoguda pel PSOE, que inicialment la va proposar com a declaració institucional i que ja va ser vedada pel partit municipalista.

El regidor Josep Porcel ha estat l'encarregat de defensar la postura de Seny al.legant que "sense entrar a valorar la moció, nosaltres som un partit nascut a Sóller de caire municipalista que acollim moltes ideologies". Porcel ha afegit que existeixen "altres mecanismes" per denunciar els fets i per això ha defensat l'abstenció del seu partit ja que "és una moció que no afecta directament al ciutadà de Sóller". El portaveu de Seny ha avançat que aquest posicionament és el que mantendrà amb totes les mocions que abordin questions que no estiguin directament vinculades amb el municipi.

La moció de condemna a Luis Rubiales sí ha comptat amb el suport del PP, Més i PSOE. Jaume Mateu ha defensat el text de la moció al.legant que tenia com a finalitat condemnar els fets i recriminar l'actitud prepotent i fora de cap penediment de Rubiales, entre d'altres.

Rubiales serà processat per l'Audiència Nacional com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual i un altre de coaccions per la besada no consentida a la jugadora de la selecció espanyola de futbol.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a