Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 11 de desembre de 2023   |   08:07
 
Enquesta  
Quin temps ha d’obrir l’Ajuntament la Torre Picada al públic?

Dues hores al mes
Un dia sencer al mes
Un dia per setmana
Dos dies per setmana
 
Un dels trams de línia groga a les Set Cases
12/09/2023 | 15:38
Tot igual al tram de les Set Cases
saveu.cat

El Consell de Mallorca ha completat la millora del camí del Murterar amb la renovació de les marques vials i en el tram de les Set Cases ha mantengut exactament igual les línies de prohibició d'aparcament que hi havia abans de la pavimentació. Contracta amb la pretensió inicial de la institució insular, que havia previst prohibir l'aparcament a tota la recta per millorar la fluïdesa del trànsit, tal i com va donar a conèixer l'Ajuntament en el seu moment.

A finals de la setmana passada es varen repintar les línies sobre el nou paviment i s'han mantengut les mateixes línies grogues, cosa que ha suscitat opinions confrontades entre els que defensen aquesta mesura i els que creuen que s'hauria d'haver prohibit l'aparcament al tram de les Set Cases.

El cas és que l'anunci va crear preocupació entre els veïnats de la zona i el Consell, després de mantenir una trobada amb aquests residents, va optar per mantenir els mateixos trams de prohibició d'aparcament que hi havia abans de la millora del camí.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a