Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 11 de desembre de 2023   |   20:58
 
Enquesta  
Quin temps ha d’obrir l’Ajuntament la Torre Picada al públic?

Dues hores al mes
Un dia sencer al mes
Un dia per setmana
Dos dies per setmana
 
Una panoràmica de la vall
12/09/2023 | 15:33
Sóller, entre els més guapos d'Europa
saveu.cat

Els usuaris del cercador de vols i hotels Jetcost han elegit Sóller com un dels pobles costaners més atractius d'Europa. La vall es situa a l'altura de Cadaqués a Catalunya, Tarifa aAndalusia, Combarro a Galícia i Moraira a la Comunidad Valenciana entre els catorze més bells del continent.

L'estiu és a punt d'acabar. En aquests gairebé tres mesos els turistes i viatgers han pogut recórrer diferents llocs d'Europa, gaudir de les platges, visitar monuments i museus, descobrir belles ciutats plenes d'ambient, respirar aire sa i gaudir de la natura, fer esport, passejar i prendre alguna cosa als molts pobles perduts a l'interior o contemplar el mar i els ports de pescadors en multitud de pobles costaners plens d'encant.

Els usuaris de Jetcost, en aquesta ocasió, han valorat els municipis costaners en funció de la seva bellesa, la cordialitat de la seva gent, la seva oferta gastronòmica i, en conjunt, el seu encant i la seva personalitat, elegint Sóller com l'únic de Balears com a poble més atractiu per als usuaris de Jetcost.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a