Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 11 de desembre de 2023   |   20:00
 
Enquesta  
Quin temps ha d’obrir l’Ajuntament la Torre Picada al públic?

Dues hores al mes
Un dia sencer al mes
Un dia per setmana
Dos dies per setmana
 
El casal de les Escolàpies que ha de ser reformat.
08/09/2023 | 09:08
Els músics no poden compartir sales
SaVeu

L’Associació de Músics de Sóller està en desacord amb la futura configuració de les dependències del centre cultural de les Escolàpies on, segons la regidora de Cultura, Antònia Frau (PP), no hi haurà dependències exclusives, sinó que totes s’hauran de compartir.

La presidenta dels Músics de Sóller, Lina Sampol, ha explicat que els grups associats es senten “exclosos” de la nova configuració de l’edifici. Al·leguen que necessiten tenir permanentment muntats els seus equips de so i també la bateria, perquè el procés de muntatge consumeix molt de temps i és una feina feixuga i que desgasta el material.

Fins ara disposaven de tres sales d’assaig i d’un traster, però expliquen que “no han tengut en compte les nostres necessitats a l’hora de dissenyar el nou centre cultural”.

Sampol ha dit que “la regidora ens va dir que hauríem de compartir les sales amb grups de ioga o amb els d’informàtica, i això no és materialment possible”. Assegura que els havien promès un espai que tenien des de fa vint anys i que ara queden relegats a un segon terme.

A més, ha explicat que duen invertits més de 10.000 euros en insonoritzacions de sales que ara es perdran totalment.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a