Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   01:22
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
La roda de premsa d'aquest migdia, presidida pel batle.
05/09/2023 | 13:28
Miquel Nadal: "El Defensora s'acabarà"
G.M.

El batle de Sóller, Miquel Nadal, ha comparegut avui migdia en roda de premsa per comprometre's a continuar les obres del teatre Defensora Sollerense per acabar la seva restauració, malgrat el sotrac que avui se n'ha duit en col·lapsar part de l'immoble.

"Acabarem el Defensora, i serà durant aquesta legislatura, tal i com ens vàrem comprometre durant la campanya electoral", ha dit Nadal, rodejat per alguns dels regidors de l'equip de govern, el representant de la Societat Defensora Sollerense, Jaume Casasnovas, i el tècnic en patrimoni, Antoni Quetglas.

Per al batle, aquest desastre "ens serveix per dedicar més esforços encara a la restauració del Defensora", i ha dit que ell mateix l'inaugurarà abans que acabi aquesta mateixa legislatura. No ha revelat com ho farà, tot i que s'ha mostrat obert a dedicar-hi més doblers del romanent de tresoreria de l'inicialment previst.

Nadal ha titllat la caiguda del teatre d'una "desgràcia", tot i que s'ha congratulat que ningú no s'hagi fet mal.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a