Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 11 de desembre de 2023   |   06:37
 
Enquesta  
Quin temps ha d’obrir l’Ajuntament la Torre Picada al públic?

Dues hores al mes
Un dia sencer al mes
Un dia per setmana
Dos dies per setmana
 
La roda de premsa d'aquest migdia, presidida pel batle.
05/09/2023 | 13:28
Miquel Nadal: "El Defensora s'acabarà"
G.M.

El batle de Sóller, Miquel Nadal, ha comparegut avui migdia en roda de premsa per comprometre's a continuar les obres del teatre Defensora Sollerense per acabar la seva restauració, malgrat el sotrac que avui se n'ha duit en col·lapsar part de l'immoble.

"Acabarem el Defensora, i serà durant aquesta legislatura, tal i com ens vàrem comprometre durant la campanya electoral", ha dit Nadal, rodejat per alguns dels regidors de l'equip de govern, el representant de la Societat Defensora Sollerense, Jaume Casasnovas, i el tècnic en patrimoni, Antoni Quetglas.

Per al batle, aquest desastre "ens serveix per dedicar més esforços encara a la restauració del Defensora", i ha dit que ell mateix l'inaugurarà abans que acabi aquesta mateixa legislatura. No ha revelat com ho farà, tot i que s'ha mostrat obert a dedicar-hi més doblers del romanent de tresoreria de l'inicialment previst.

Nadal ha titllat la caiguda del teatre d'una "desgràcia", tot i que s'ha congratulat que ningú no s'hagi fet mal.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a