Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   01:35
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
Un instant de la trobada de pagesos per a l'Arenga
16/05/2023 | 16:07
Un Firó sense incidències
saveu.cat

El Firó d'ahir va estar absent d'incidències remarcables. Així ho ha assegurat la Policia Local que ha apuntat que no es varen registrar incidents de gravetat durant el capvespre en què Sóller celebrava el simulacre de batalles entre moros i cristians.

Segons fonts municipals, el d'ahir va ser una festa "molt bona" ja que "gairebé no es varen registrar fets greus". De fet, han apuntat que no hi ha constància d'haver atès persones ferides amb certa rellevància o víctimes de consum abusiu de begudes alcohòliques.

En el Firó d'ahir es varen desplegar més de 150 efectius en un dispositiu en el que hi varen participar Guàrdia Civil, Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja, 061, Ibsalut, Bombers de Mallorca i seguretat privada.

El que sí ha suscitat queixes ha estat l'ús de petards de gran potència i que a la platja de Can Repic no es varen retirar els elements de les platges per a la batalla que es va realitzar en aquesta zona.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a