Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 18 de maig de 2024   |   09:41
 
Enquesta  
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?


No
 
L'escola de Fornalutx entrarà aviat en obres.
25/03/2023 | 07:12
La nova escola de Fornalutx ja té constructora
SaVeu

La constructora Obras y Promociones Comas S.A. serà l’encarregada d’executar el projecte de la nova escola de Fornalutx. L’empresa illenca ha estat l’única que s’ha presentat al concurs convocat per l’Institut Balear d’Infrastructures Educatives (Ibisec).

La mesa de contractació reunida dimarts va revisar l’oferta de 1.134.047’65 euros presentada per Comas S.A. i també la documentació. La seva proposta va ser elevada a l’òrgan de contractació per signar el contracte d’adjudicació.

L’objectiu de l’Ibisec és que les obres puguin començar aquesta primavera. En aquest sentit, aprofitant les vacances de Setmana Santa es col.locaran aules prefabricades dins la pista de tennis, així com uns banys exteriors, per tal de reallotjar els alumnes durant els dotze mesos que duraran les obres de construcció del nou edifici.

El projecte preveu demolir l’edifici de les vidrieres i els antics vestidors de la part posterior. En el seu lloc s’hi construirà un nou edifici de dues plantes que ocuparà una superfície de 383 metres.

La nova escola tendrà dues plantes. S’hi podrà accedir des de la zona del parc on s’entra actualment a l’aula d’educació infantil, i també directament a la primera planta del nou edifici a través d’una passarel.la que començarà a l’aparcament del darrera i que a la vegada serà una porxada per a la planta baixa.

Cada planta comptarà amb tres aules, comptant les de la planta baixa amb separadors mòbils per poder transformar en qualsevol moment les tres aules en una sala polivalent de 95’35 metres quadrats.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a