Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 1 de març de 2024   |   15:09
 
Enquesta  
S'ha de prohibir la construcció de noves piscines donada l'actual situació de canvi climàtic i de manca d'aigua?


No
 
Instant en el que va rebre el guardó, ahir a la Gala de l'Esport.
21/03/2023 | 10:36
Joan Oliver, premiat pel Consell
SaVeu

Joan Oliver va ser ahir horabaixa un dels protagonistes de la Gala de l’Esport que va celebrar el Consell de Mallorca al Teatre Principal d’Inca. L’esportista, entrenador i promotor solleric va rebre un dels guardons especials que va concedir la institució. Concretament, Oliver va ser obsequiat amb el Premi a la Trajectòria.

“En Joan Oliver ha fet de l’esport part de la seva vida. Seguidor del ciclisme, atletisme i tir amb fona, esports dels quals el seu pare fou una persona molt important, ha destinat bona part del seu temps a ensenyar als més joves els valors de l’esport”, s’ha destacat des del Consell en una nota de premsa.

Oliver va recollir el guardó de mans de la presidenta del Consell, Catalina Cladera, mostrant-se molt agraït i emocionat per aquest reconeixement. El solleric va compartir protagonisme a la Gala de l’Esport amb 93 joves d’entre 6 i 16 anys que durant el darrer any han finalitzat a les primeres posicions de campionats nacionals o internacionals.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a