Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   13:02
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
El regidor Carles Darder mostrant el plànol.
18/03/2023 | 06:52
Sóller elabora un mapa del l’arbrat
SaVeu

L’Ajuntament ha elaborat un mapa de tot l’arbrat públic que hi ha al terme municipal en el que recull la seva ubicació i l’espècie vegetal que hi ha. Amb aquest document, el municipi preveu millorar el manteniment dels exemplars situats a places, carrers, parcs i altres espais públics a partir del document ara elaborat que suposa el punt de partida del pla.

El regidor de Béns i Serveis, Carlos Darder (PP), ha explicat que el document que aquests dies ha vist la llum ve a actualitzar un primer mapa de l’arbrat de Sóller que s’havia realitzat anys enrere però que no s’havia actualitzat.

En aquest sentit, el regidor ha explicat que aquest document servirà “per planificar les campanyes de manteniment, poda i de tractament dels diferents exemplars en funció de les espècies a què pertanyen”.

També servirà, ha explicat, per dur a terme futures campanyes de ressembra de nous exemplars, tant per ampliar l’arbrat com per substituir els arbres que han mort o han desaparegut.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a