Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   12:51
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Una instal.lació fotovoltaica a Sóller
16/03/2023 | 15:50
Sols tres bonificacions d'IBI per a plaques
saveu.cat

Només tres propietaris s’acolliran enguany a les bonificacions a l’Impost de Béns Immobles (IBI) que va promoure l’Ajuntament als habitatges que disposen de plaques solars. A finals de febrer va acabar el termini perquè els interessats poguessin presentar les sol.licituds, tancant-se amb només tres peticions cursades, segons ha informat la regidora d’Hisenda, Andrea Pomar.

Mesos enrere, Sóller va aprovar uns canvis a l’ordenança que regula la contribució urbana, de manera que els habitatges de Sóller equipats amb plaques solars per a la producció d’energies verdes poden acollir-se a una bonificació del 15% en el rebut de la contribució. El termini es va obrir a principis d’any i es va tancar a finals de febrer. Entre d’altres requisits, els titulars d’aquestes instal.lacions havien d’aportar la documentació acreditativa que la instal.lació fotovoltaica complia amb la legalitat urbanística vigent.

En contraposició al baix nombre de sol.licituds, un total de 23 famílies nombroses de Sóller han sol.licitud disposar de la bonificació de l’IBI pel fet de tenir tres o més fills al seu càrrec. Les bonificacions han estat aprovades.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a