Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   01:16
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
El marge que va caure a la carretera de Sa Calobra.
24/02/2023 | 19:53
Dilluns comencen les obres de reparació
saveu.cat

El Consell de Mallorca ha anunciat que té previst començar les obres de reconstrucció del marge de la carretera de Sa Calobra que va caure fa quinze dies el proper dilluns, 27 de febrer, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin, ja que hi ha un avís de neu per sobre 300 metres. Si finalment no es poguessin iniciar el dilluns, han explicat començaran quan aquestes condicions meteorològiques  ho permetin.

Avui mateix, una vegada que s’han disposat de tots els informes tècnics i jurídics, la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha firmat el decret d’obra d’emergència, la qual cosa, permet que a partir del dilluns s’iniciïn aquestes obres.

El passat 7 de febrer es va produir el despreniment d’un mur de contenció que va a obligar a tancar el trànsit i tan sols podien circular els vehicles dels residents de la zona. Des de fa uns dies es permet la circulació a tota mena de vehicles de menys de 10 tones (un trànsit per sota de les circumstàncies normals de la via), una restricció que encara es mantindrà per qüestions tècniques i de seguretat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a