Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 1 de març de 2024   |   14:09
 
Enquesta  
S'ha de prohibir la construcció de noves piscines donada l'actual situació de canvi climàtic i de manca d'aigua?


No
 
Un instant de la desfilada d'avui capvespre.
17/02/2023 | 18:01
La Rueta obri el Carnaval
SaVeu

Els infants han lluït avui capvespre les seves disfresses de Carnaval en una recuperada Rueta que ha recorregut els carrers del centre. Temàtica marinera, abelles, ratetes, músics i animalets han estat algunes de les propostes que s'han pogut veure.

A les 16 hores del capvespre ha començat la desfilada des de les Escolàpies. Els infants s'han dirigit fins a la Plaça, on han estat convidats a gaudir de l'animació infantil del grup Les Burballes.

L'any passat la Rueta es va integrar dins la desfilada de la Rua que es va celebrar al Port.

Els alumnes de Ses Marjades i Es Fossaret han sortit avui dematí en la seva particular rueta. La temàtica escollida en les seves propostes han estat grups i col.lectius sollerics (Esclatabutzes, Tercera Edat, xeremiers o clubs esportius, entres d'altres).

Rua

Demà dissabte, a partir de les 16 hores, el Port de Sóller serà l'escenari de la desfilada dels majors. Enguany s'ha invertit l'itinerari. La Rua començarà al Moll Comercial i acabarà a la plaça de Sa Torre, on es concediran els premis i també hi haurà una festa organitzada pel grup Vitamina C.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a