Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 18 de maig de 2024   |   09:12
 
Enquesta  
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?


No
 
Pere Antoni Frontera, durant l'homenatge.
03/02/2023 | 12:10
Homenatge a Pere Antoni de Biniaraix
G.M.

Pere Antoni Frontera s'ha jubilat i ha traspassat el bar bodega i estanc de Biniaraix que el seu padrí va fundar l'any 1939 a la plaça de Biniaraix. Està previst que el bar reobri el mes que ve amb nova direcció, però l'estanc deixarà d'estar operatiu.

L'Ajuntament de Sóller li ha retut avui dematí un senzill i íntim homenatge, en el qual se li ha lliurat un diploma, un pin i una ceràmica. El batle Carles Simarro, que ha dirigit l'acte, ha lloat la manera de fer de Pere Antoni Frontera al front del bar i ha explicat que l'establiment era "la casa de tots" en tant que estava sempre obert a qualsevol iniciativa.

Per la seva part, Frontera ha fet una mica d'història de l'emblemàtic establiment i ha explicat que, gràcies a la seva jubilació, ara es sent més alleugerit de la pressió que suposa tenir un bar obert i es pot dedicar a les seves afeccions. També ha tengut un record per sa mare, que va morir fa poc i que també va regentar durant dècades el negoci.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a