Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   02:07
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
El tram de Sa Figuera que està en més mal estat.
30/01/2023 | 07:11
El Consell diu que asfaltarà
SaVeu

Cada vegada que plou, i aquesta setmana ho ha fet diverses ocasions, el paviment del camí de Sa Figuera empitjora, especialment en el tram comprès entre el Camp de Futbol i el camí de Ses Argiles. Aquest tram s’ha convertit en un espai especialment perillós per al trànsit i també en un cavall de batalla de l’Ajuntament, que ahir horabaixa va realitzar una petita actuació per pal·liar algun dels clots més voluminosos d’aquest tram.

El departament de Mobilitat del Consell de Mallorca, comandat per Iván Sevillano (Podemos), ha explicat aquesta setmana que el projecte de pavimentació d’aquesta via ja està redactat i que actuamlent es troba en fase de supervisió. Fonts del Consell han reconegut, malgrat això, que és impossible donar una data per a l’inici de les obres que acabarien amb les deficiències que, des de fa anys, pateix aquesta artèria viària de la zona periurbana de Sóller.

De la mateixa manera, el projecte per pavimentar la carretera de Deià, en el tram comprès entre Sóller i Llucalcari, també està redactat i pendent de possibles modificacions en el seu tràmit de supervisió, malgrat que no té tampoc data d’execució.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a