Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 11 de desembre de 2023   |   20:05
 
Enquesta  
Quin temps ha d’obrir l’Ajuntament la Torre Picada al públic?

Dues hores al mes
Un dia sencer al mes
Un dia per setmana
Dos dies per setmana
 
Un instant de la visita celebrada avui dematí.
26/01/2023 | 18:39
7.600 euros per al Jardí i el Museu
SaVeu

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, i el director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó, han visitat, aquest dijous en el marc del Dia mundial de l’educació ambiental, el Jardí Botànic de Sóller i el Museu de Ciències Naturals per conèixer les activitats que s’hi duen a terme.

Concretament, la fundació que aglutina el Museu de Ciències i el Jardí Botànic ha rebut 7.604,07 euros de les subvencions d’educació ambiental gestionades des de la Direcció General de Residus i Educació Ambiental per desenvolupar tres projectes. El primer és un itinerari autoguiat pel Jardí anomenat «Escolta què ens diuen les roques», que consisteix en vuit punts distribuïts pel Jardí, que marcaran les roques exposades donant informació sobre la seva edat, l’ambient sedimentari en el qual es varen formar, el clima de l’època, el tipus de roca i la seva composició.

Mir ha destacat la importància de «fomentar l’educació ambiental per donar a conèixer el medi natural i la importància de conservar-lo i protegir-lo». Desenvolupar activitats com aquesta, ha afegit el conseller, «és una eina clau perquè les generacions futures estimin aquesta terra, tenguin consciència crítica i participin de primera mà en la seva preservació».

Una altra de les activitats que du a terme el Jardí Botànic de Sóller són els tallers per alumnes d’infantil, primària i secundària per conèixer la biodiversitat de les Balears i les seves amenaces, els pol·linitzadors i la seva importància clau en els ecosistemes, i el cicle de l’aigua.

Així mateix, també es desenvoluparà «Mallorca en el temps dels dinosaures», una actualització dels continguts de l’exposició «Fòssils: un esguard al passat» del Museu Balear de Ciències Naturals de Sóller, en relació a una vèrtebra d'un rèptil marí del Triàsic trobada a Sóller, a més d’una conferencia sobre el tema dirigida a experts.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a