Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   11:59
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Una palmera del Port, avui dematí
17/01/2023 | 15:25
Ventada infernal a la vall
saveu.cat

Les previsions meteorològiques s'han complit al peu de la lletra i la borrasca Fien ha deixat importants registres de vent a la vall que han provocat nombrosos estralls, però fins ara cap d'ells d'importància.

L'estació meteorològica situada a la Serra d'Alfàbia ha registrat avui dematí una bufada de 129 quilòmetres per hora, mentre que una estació situada dins Sóller ha marcat una ratxa de 95 quilòmetres per hora. Al Port, el vent no ha estat tan intens tot i que ha arribat a bufar el vent a 75 quilòmetres l'hora.

I després de les ventades, la borrasca Fien durà un canvi de temps que podrà dur precipitacions a partir d'avui vespre que al llarg de demà podrien ser en forma de neu a partir dels 600 o 700 metres d'altura. I és que està previst que els termòmetres registrin en les pròximes hores un descens de les temperatures. Per demà es preveu a Sóller una mínima de 4 graus i una màxima que no sobrepassarà els 13 graus.

L'alerta taronja d'avui donarà pas a avís groc per vent i mala mar a partir de demà.

El temporal de vent ha estat el responsable de la caiugda d'un pal elèctric i de nombroses branques i cimals. També s'ha registrat la caiguda de teules i cossions així com el desplaçament de nombrosos contenidors del fems. Els incidents registrats en les darreres hores no han revestit gravetat, segons han informat fonts policials.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a