Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   11:43
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Els preparatius del foc de Plaça, avui
16/01/2023 | 15:24
Sant Antoni arrebossat de vent i fred
saveu.cat

Sóller estarà anit al calor dels foguerons de Sant Antoni. El foc serà complement ideal per acompanyar aquesta nit que, des del punt de vista meteorològic, serà moguda en tant que el fred i, especialment, el vent seran els dos protagonistes que aniran de la mà de la revetlla.

El municipi es suma avui a la festivitat amb el foc que encendrà avui vespre a la plaça de la Constitució. Per animar la vetllada, no fallaran els dimonis d'Esclatabutxes ni la música i el ball que aniran a càrrec dels Xeremiers de Sóller i Aires Sollerics. Com venia sent habitual fins a la pandèmia, l'Ajuntament oferirà a qui en vulgui pa amb oli i beguda. També hi haurà al seu servei torradores plenes de caliu. I com a novetat, enguany hi haurà dolç amb ensaïmada.

Però a part del foc i les torrades, l'altre protagonista serà el temps. Avui s'ha iniciat una complicada setmana meteorològica que ha fet que l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) activàs l'alerta groga. Farà fred, molt de vent, principalment de ponent, i partir de demà la posssibilitat de pluja que podria ser en forma de neu a partir dels 1.100 metres d'altura. 

El temps empitjora a partir de demà i l'AEMET incrementarà l'alerta que passarà a ser taronja per vent i mala mar. Serà necessari anar alerta.

La responsable de la inestabilitat és la borrasca Gerard, a la que li seguirà la que ja ha estat batejada amb el nom de Fien.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a