Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 24 de juliol de 2024   |   01:27
 
Enquesta  
Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?


No
 
Una de les finestres de l'antic Banc de Sóller.
14/01/2023 | 08:46
Una injecció per divulgar el Modernisme
J.M.

Sóller rebrà una partida que rondarà els 400.000 euros per dur a terme un projecte novedós destinat a la sostenibilitat turística que tendrà com a principal objectiu divulgar el ric patrimoni modernista que hi ha al municipi, en especial als visitants.

Així ho va donar a conèixer ahir la regidora de Desenvolupament Local, Catalina Pomar (PP), que va explicar que el projecte presentat per Sóller serà finançat a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència que s’abasteix dels fons europeus Next Generation, del que ha destacat que “és el tercer que rep Sóller en poc temps”. Pomar es refereix que a més del d’ara concedit, rebran fons europeus la reforma de Ses Escolàpies i la reforma de dos carrers del Port.

El projecte que tendrà el seu eix amb el llegat modernista que guareix especialment el centre de Sóller té com a finalitat divulgar entre els visitants tot aquest patrimoni. Per això, el projecte contempla crear una oficina turística virtual, tòtems digitals sobre el modernisme, una aplicació per a dispositius mòbils, codis QR que serviran per donar informació sobre el patrimoni d’art nouveua solleric i crear una marca a partir de tot el llegat d’aquest estil arquitectònic de principis del segle XX.

L’actuació que rebrà els ajuts europeus es contextualitza en les actuacions que tenen com a finalitat la sostenibilitat turística de les destinacions. La concreció de les actuacions que es duran a terme a través dels recursos europeus que rebrà Sóller es concretaran al llarg de les properes setmanes, tan aviat el municipi rebi la confirmació oficial que el projecte serà finançat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a