Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 21 d'abril de 2024   |   14:22
 
Enquesta  
Veus bé que els forans paguin 2 euros per tenir la polsera de públic?


Haurien de pagar més
No, tots hem de ser iguals
 
El cupó que ja està a la venda
12/01/2023 | 15:35
Lluc il.lustra el cupó de l'ONCE
saveu.cat

El Santuari de Lluc s'ha convertit en la imatge d'un total de cinc milions de cupons de l'ONCE per al sorteig del proper dijous 19 de gener.

Segons ha informat en un comunicat el Bisbat de Mallorca i el santuari, el delegat territorial de l´ONCE, José Vilaseca, i el prior del Santuari, Marià Gastalver, han estat els encarregats de presentar la iniciativa.

Des del Santuari han destacat la "gran tasca" de l'entitat social, que el 2018 va celebrar el seu 80è aniversari, com a "organització d'esperit jove, oberta a la realitat social canviant, diversa i sempre dinàmica, que renova cada any la seva vocació de servei a les persones cegues o amb una altra discapacitat per millorar la seva autonomia personal i qualitat de vida”.

Durant la presentació, el prior ha agraït a més a l'ONCE que el cupó del dia 19 inclogui la imatge del Santuari, que vol “estar obert a tots els pelegrins que pugen a venerar la Reina de Mallorca per oferir-los un espai de trobada amb un mateix, amb els altres i amb Déu”. Des d'ahir ja es poden adquirir els cupons amb aquesta imatge.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a