Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   11:49
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Estat actual que presenta l'edifici de l'escorxador.
09/01/2023 | 07:15
L'escola de música, a l'escorxador
SaVeu

Els serveis tècnics de l’Ajuntament de Sóller redactaran el projecte per rehabilitar l’edifici principal de l’antic escorxador municipal per transformar-lo en un espai que aculli l’aulari i una sala d’audicions per a l’escola municipal de música.

El batle de Sóller, Carles Simarro (PP), ha explicat que la iniciativa té com a finalitat “restaurar un edifici en desús i donar un espai idoni per a l’escola municipal” en un edifici que actualment està reduït a les quatre parets mestres. Una vegada redactat el projecte tècnic, l’Ajuntament sol.licitarà finançament extern a través dels fons europeus, ha assenyalat el batle.

El projecte que vol impulsar l’Ajuntament és complementari al del centre de dia. A l’escorxador hi ha dos edificis, un dels quals, el que confronta amb el camí de Ses Fontanelles, serà reconvertit properament en centre de dia.
Però just al seu darrera hi ha una altra edificació que igualment es va dedicar al sacrifici de bestiar per al consum humà. Té una superfície fins i tot major a l’edifici que es veu des del carrer, però des de fa anys està sense teulada.

El projecte que vol impulsar el batle consisteix en rehabilitar l’edifici de forma integral i aprofitar l’altura que té perquè al seu interior aculli una planta baixa i un primer pis. A la planta a nivell de carrer hi projecta una sala per a les audicions de l’escola de música, mentre que el primer pis vol que s’hi ubiquin les sales per als assatjos dels alumnes, ha explicat.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a