Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 21 d'abril de 2024   |   12:48
 
Enquesta  
Veus bé que els forans paguin 2 euros per tenir la polsera de públic?


Haurien de pagar més
No, tots hem de ser iguals
 
Tatiana Ferreira, Premi Esports IB de 2022
21/11/2022 | 15:43
Tati Ferreira, Premi Esports IB 2022
saveu.cat

La sollerica Tatiana Ferreira, promotora de Fútbol para la Igualdad, ha estat proclamada Premi Esports IB 2022 per la seva iniciativa en la recerca de la igualtat de gèneres en l'esport. El Govern balear ha donat a conèixer avui el llistat de guanyadors i Ferreira ha obtengut el reconeixement en la categoria "Posam valors a l'esport".

TaTiana Ferreira éstà implicada en diferents iniciatives lúdiques, esportives i culturals. Promotora de les festes del Port i d'activitats culturals, ha promogut les quatre edicions de Fútbol para la igualdad que té com a finalitat fixar les bases de la igualtat d'homes i dones en el món de l'esport.

La Conselleria d’Afers Socials i Esports ha reunit aquest dilluns 21 de novembre el jurat dels Premis Esports IB per votar les candidatures presentades i aprovades per unanimitat per l’Assemblea Balear de l’Esport, a principis d’aquest mes. La decisió del jurat haurà de ser aprovada a continuació pel Consell de Govern.

El certamen dels Premis Esports IB, organitzat per la Conselleria d'Afers Socials i Esports a través de la Direcció General d’Esports, celebra enguany la seva cinquena edició. En aquesta ocasió es premien els millors esportistes i clubs de la temporada 2021/2022 mitjançant uns premis que valoren l’esforç i el talent dels esportistes i clubs de les Illes Balears.

El jurat ha estat presidit per la consellera Fina Santiago i a la vicepresidència el director general d’Esports, Carles Gonyalons, i compta amb representació dels quatre consells insulars, de les federacions esportives individuals, de les federacions d'esports d'equips, del Col·legi Oficial de Llicenciats en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, de l'Associació de Periodistes de les Illes Balears, del Sindicat de Periodistes de les Illes Balears, de l'Associació de Gestors Esportius Professionals de les Illes Balears i de la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a