Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 26 de setembre de 2023   |   03:26
 
Enquesta  
Són útils els radars pedagògics per reduir els excessos de velocitat dins el casc urbà?


No
 
Simarro i Horrrach. Al fons, la zona de la polèmica
07/11/2022 | 16:20
Normalitat en les mercaderies
saveu.cat

Avui s'ha duit a terme la primera jornada d'aturada en la distribució de mercaderies en el centre de Sóller com a mesura de protesta dels transportistes contra l'Ajuntament per haver suprimit la zona de càrrega i descàrrega a la plaça de la Constitució.

Si bé és cert que el fluxe de camions ha estat una mica inferior en compració a altres jornades, els transportistes que han utilitzat les zones habilitades a l'avinguda de Jeroni Estades i a les places d'Espanya i del Mercat ho han fet amb plena normalitat.

El sector de la distribució preveu problemes d'abastiment als establiments dedicats a l'oferta turística al llarg dels propers dies. El col.lectiu de repartidors de begudes és el que es posiciona com el més bel.ligerant contra la mesura adoptada per l'Ajuntament, que defensa el canvi per garantir la seguretat de les persones i la preservació de l'històric paviment situat davant la parròquia.

El batle de Sóller, Carles Simarro, i el president de la federació de transportistes, Ezequiel Horrach, han coincidit a la plaça després que cada un atenés pel seu costat els mitjans de comunicació.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a