Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 21 d'abril de 2024   |   12:35
 
Enquesta  
Veus bé que els forans paguin 2 euros per tenir la polsera de públic?


Haurien de pagar més
No, tots hem de ser iguals
 
El radar situat al carrer de Cetre.
27/10/2022 | 18:25
Col.locaran altres cinc radars pedagògics
SaVeu

Sóller disposarà de nous radars pedagògics que informaran als conductors de la velocitat a la que circulen per les vies urbanes del municipi. L’Ajuntament adquirirà en breu fins a cinc d’aquests equips que col.locarà a diversos carrers tant de Sóller com del Port.

El regidor de Governació, Carlos Darder (PP), ha explicat que la mesura “té com a finalitat conscienciar els conductors” i fomentar “una circulació pausada dins Sóller”, ja que “els que hi ha instal.lats actualment estan donant uns resultats que són molt positius”.

D’acord amb la previsió que han fet els tècnics de la Policia Local, tres d’aquests radars informatius es col.locaran a Sóller, mentre que altres dos estaran situats al Port. Pel que fa als de Sóller, dos es situaran al carrer de Sa Mar “per ser el carrer més llarg i on els conductors circulen més aviat”. Un tercer quedarà instal.lat a l’avinguda d’Astúries, un lloc on també la Policia ha corroborat excessos amb l’accelerador.

Al Port, un quedarà situat al carrer de Mossèn Costa i Llobera, a les proximitats de l’escola Pere Cerdà, mentre que l’altra possiblement s’ubiqui al carrer de Xaloc, ha explicat Darder, per substituir les bandes rugoses actuals. Actualment Sóller compta amb tres semàfors d’aquestes característiques.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a